Nuffnang Ad

Thursday, 10 November 2016

Tony Romas

Sesekali hujung minggu keluar makan sedap-sedap best juga. Selalunya lepas maghrib la keluar, kasi settle solat dulu, then baru pergi. Senang, tak perlu berebut-rebut di surau luar.

Ikutkan memang tak nak pergi, sebab nak tengok bola live kat ASTRO, so install Astro on the Go, settle masalah tu. Dalam kereta sepanjang perjalanan, senyap aje tengok TV, kalau tak beramuk masing-masing bergaduh.


Celebrate birthday one of the family member ni, walaupun hari biasa tapi sesekali keluar tak salahlah, lagipun tak ganggu aktiviti tuition dan juga bola the boys juga.

Nyum..nyum, big platter semuanya. I share dengan Daddy Jack la, tak larat nak makan semua tu, besar kot portion dia. So kita makan sikit-sikit ajelah, mana yang tak habis, kita rasa sikit-sikit la. Itupun ada yang tak habis, tapau bawa balik.

No comments:

Post a Comment