Nuffnang Ad

Thursday, 2 February 2017

The Legoland Theme Park - Part Two

Semua nak merasa naik roller coaster Dragon's Apprentice ni, lepas naik pastu semua mintak ampun tak nak naik dah sebab kecut perut dah masing-masing. Janji dah cuba, kan.


Then cuba pulak Beetle Bound ni. Yang ni I tak join la, takut termuntah pulak

Nak merasa basah di Dino World ni tapi tak ada siapa pun nak layan I nak naik ni, sebab masing-masing malas nak basahkan baju.

Then, kita explore pulak di Imagination World, nak juga tengok apa yang baru disini

Mencuba juga naik Merlin's Challenge ni, berpusing-pusing sampai pening

Nak masuk di Miniland Star Wars ni tapi tak dapat cos tak ada elektrik, kena tangguh dulu

I dah tak mampu dah nak naik Technic Twister ni, mana dengan pening naik roller coaster pun tak habis lagi, maunya muntah kat situ jugak.

Lepak kejap di Cool Hut, mencari makanan untuk dimakan cos dah lapar balik dah 


Simple aje makanan kali ini, beef lasagna dan juga chicken sandwich aje pun dah kenyang dah sementara nak tunggu makan malam.

Cakes and sweet treats pun ada disini, nampak sedap-sedap semuanya

Main lagi bot di Boating School ni, sebab tengok tak ramai yang beratur panjang

Dah letih jalan and main all the attraction, so nak cuba untuk naik train pulak. Badan pun dah berminyak and ketibas semua ada dah.

Muka masing-masing pun dah lemau aje tapi demi Legoland, semua nampak bertenaga aje lagi


Nampak ramai orang beli botol minuman yang pa njang-panjang, rupanya beli di beberapa kiosk yang ada di sekitar then boleh refill lagi. Best betul.

Dia sorang ajelah conquer air tu, letak pulak Iced Lemon Tea, lagilah seronok

Mencuba beberapa aktiviti di Imagination.

Inilah tempat yang Daddy Jack nak sangat pergi, his favourite Lego character...NINJAGO

No comments:

Post a Comment