Nuffnang Ad

Wednesday, 22 February 2017

Birthday celebration

Cerita dah basi dah ni..January lepas Alhamdulillah, bertambah sudah umur I. Sedar dah diri dah tua, anak yang sulung pun nak ambil UPSR tahun ni. Tahun ni sambut birthday time buka sekolah, so memang agak kelam kabut la, even tak terpikir pun nak celebrate mana-mana tapi Daddy Jack yang usahakan sendiri, beli cake and bunga, hantar di office walaupun dah nak balik dah time tu. Balik pun dah siap dah some preparation bersama-sama anak-anak juga.

Daddy Jack even berpakat dengan Kak Tutik untuk menyediakan pelbagai juadah untuk makan malam..mee kari kegemaran anak-anak, pastu beli kuih muih dan juga ayam panggang Ayamas. Meriah betul nak makan kami sekeluarga.

Hadiah yang paling comel and sweet sekali. Sanggup Daddy Jack mengorbankan his LEGO figurine sebab nak jadikan some token of appreciation


Bukan sahaja, kawan-kawan dan ahli keluarga yang hantar msg dan ucapan harijadi thru email, twitter, IG, FB dan juga Whatsapp, Kak Tutik siap hantar sms lagi ucap Selamat Hari Jadi...huhuhuu terharu dibuatnya.

No comments:

Post a Comment