Nuffnang Ad

Friday, 5 September 2014

IKEA jom

Kekadang tu bila kebosanan dirumah, memalam pun sempat nak berjalan-jalan ke IKEA tapi azablah nak merempuh jem semua.

Mana boleh IKEA ni tak ada orang, even cuti pun lagilah bersesak dengan orang ramai yang nak beli barang, makan ataupun saja-saja nak berjalan.

Tak tahulah apa sebabnya suka sangat nak ke IKEA, rasa macam masuk candy store kut keriangannya

Berangan nak beli mini Poang ni, tapi nak kena adjust dulu mana nak diletakkan kerusi ni sebabnya nak beli set sofa jugak ni.


Abangnya kalau bab makan tak perlu menolak la. Spaghetti kosong pun jadi jugak.

Plan asalnya nak melihat ada barang yang nak dibeli tetapi terpaksa pulang dalam kehampaan bila belum sampai lagi stok nya. So, ada chance la nak datang lagi kan.
 

6 comments:

  1. saya perasan skrg meatballs dia dh served dgn mash potato bukan fries lagi.sedih2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mai Has
      Rasanya boleh minta kalau nak makan dengan fries

      Delete
  2. Kadang2 pi jalan2 pun dah best kat ikea ni kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah betul tu, terapi minda kejap

      Delete