Nuffnang Ad

Tuesday, 4 October 2016

Weekend yang panjang

Weekend yang panjang sempena sambutan Maal Hijrah 1438H cuti sampai Isnin so kita menyukat la shopping mall, kalau hari tu ke Pavilion, Ahad kita ke KLCC la pulak. Itu ajelah tempat favourite kami anak-beranak.

Sebelum berjalan lama-lama, kita makan Chilli's dululah. The boys pun suka makan sini, sebab ada pizza cheese sedap kata mereka.

Dah habis makan, singgah pulak Kinokuniya, tengok buku-buku baru. Dah ada kat sini, haruslah tetiba semua ada minat nak membaca pulak, kan.

On the way nak balik, singgah kejap rumah kawan buat birthday anak dia. Makan mee sup yang sedap, sampai terbaring-baring Ryan makan sebab tak sampai makan duduk bersila. Tak kisahlah nak, janji makan.

Dah selesai birthday party, singgah pula Mwt untuk menggunting rambut. Rambut the boys masing-maisng cepat sangat panjangnya, baik potong dulu sebelum kena potong dengan cikgu disekolah nanti.


Barbershop di Melawati ni siap ada tempat lepak lagi sementara tunggu so taklah bosan sangat kan.

Settlekan the boys dulu, then baru turn Daddy Jack pulak gunting rambut

I pulak melayan la minum kopi and makan waffle di cafe kedai. Not so bad after all, sementara menunggu they all bertiga potong rambut, so bolehlah kita rileks sambil baca magazines and tengok TV kejap.

No comments:

Post a Comment