Nuffnang Ad

Thursday, 3 July 2014

Demam world cup



Dah nearly sebulan dah demam World Cup melanda seluruh dunia. Orang di rumah I pun turut merasa tempiasnya. Me and Daddy Jack sejak dari dulu lagi menjadi penyokong tetap England, tak pernah berubah walaupun tahu dah England masih belum mampu ke semi final pun. Tapi demi England, kami tetap meneruskan sokongan untuk mereka.

 
Kalau dah bangun pukul 12 tengah malam tu, perut pun mudah terasa lapar so tak bolehlah nak makan chip so kita makanlah something yang healthy sikit.

Musim-musim bola ni rajin la Daddy Jack pi melawat kedai-kedai sukan sekitar KL, antaranya ke Pavillion.

Magista boot ni dah keluar di Malaysia, ianya digunakan oleh beberapa permain ternama beraksi di Piala Dunia. Harganya, lebih kurang sebulan gaji kerani.


Sedih juga tahun ini tak dapat beli jersey England warna merah kerana ada kontroversi sikit. Bahagian depannya nampak bayangan salib.

 
Tahun ni Danish dah tukar team lain, dah taknak lagi join team Mummy dan Daddy lagi dah. Bila England dah kalah, Danish suruh I main game PS3 ajelah. Kat situ, main apa cup pun sure England boleh jadi champion, kurang asam sungguh.
 
Daddy Jack pun tak senang duduk nak pi kerja dah. Dah salam, sekali jenguk...la masih tercegat di sebalik tiang untuk tengok lagi saki baki permainan.

1 comment: