Nuffnang Ad

Thursday, 1 December 2011

Melbourne Road Trip-Melbourne Aquarium

Ohhhh, rupanya Daddy Jack bawa Danish pergi Melbourne Aquarium. Serinoklah Danish dapat tengok all the marine life.

Ada penguin rupanya disini, lagilah seronok Danish









Balik, they all singgah DFO South Wharf kejap, sini tak ada kedai Corelle just a few branded stuffs aje mcm Burberry.

I dah pesan, nanti jalan-jalan always drink a lots of water, sebab hari tu agak panas sikit.

Aik !!!! singgah stadium lagi? Sempat jugak tu




Ni la rupanya City Circle yang Danish and Daddy Jack naik untuk pusing-pusing sekitar City of Melbourne. Its free. I and Ryan aje yang tak merasa naik. Tak apalah, ada rezeki datang lagi, kan.

2 comments:

  1. seronok dia jalan2 ngan daddy dia :)

    ReplyDelete
  2. salam kenal.. jemput singgah blog hamba (Aku Sebutir Pasir) kalau nak baca pengalaman hamba kembara ke 46 buah negara.. :)

    ReplyDelete