Nuffnang Ad

Monday, 10 December 2012

Ber Baskin Robbins

Lepas makan di Chili's and berjalan-jalan di dalam OU tu perut pun terasa lapar balik. Tapi taknak la makan berat-berat just nak makan ice-cream aje. Nampak pulak booth Baskin Robbins, apalagi jom la kita singgah.

Baskin Robbins mmg menjadi pilihan if nak makan ice-cream. Dari zaman sekolah lagi mmg suka makan ice-cream dari Baskin Robbins, lepas tu cuba Haagen Dasz pun sedap jugak.

Sorang satu scoop ajelah, kang ambil banyak-banyak tak habis pulak

Sementara the boys layan makan ice-cream, jomlah kita posing depan camera dulu

Jenuh juga nak tunggu the boys habiskan satu scoop ice-cream ini.



Sebabkan lama sgt menunggu the boys habiskan ice-cream, so terpaksa beli Chocolate Blast ni. Dulu mmg selalu minum ni, sampai ada satu masa tu sampai tiap-tiap hari minum. Masa mengandung Ryan dulu lagilah, asyik minum Starbucks Frappucino and Coffee Bean ja, sebab tu la badan flabby giler lepas bersalin.

2 comments:

  1. skrg baskin robbin ttp under renovation... huhuhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. TTP you mean Tea Tree Plaza ker?

      Delete