Nuffnang Ad

Wednesday, 26 December 2012

Its here

Yes, Im already in Adelaide. Semalam lagi dah sampai, so rest dalam rumah seharian, tidur and makan, rehat secukupnya for today's big event. Its a BOXING DAY !!!!

Hari ni buat pertama kalinya Rundle Mall dibuka on Boxing Day. Normally hari ni South Australia masih lagi on public holiday. Its Proclamation Day. Tu yang orang SA bengang berbanding dengan other parts of Aussie sebab tempat lain ada boxing day, If di Melbourne and Sydney, sure orang pagi-pagi lagi dah bertunggu tangga depan David Jones nak dapatkan the best deals.
 
As for me, dah lama buat list, hopefully dapatlah memakbulkan beberapa items yang sebelum balik Malaysia nanti. Tak tahulah samada boleh dapat a good deals or not cos here in Adelaide, salesnya selalu aje tak perlu tunggu masa Boxing Day pun harga pun lebih kurang aje. Tapi if boleh beli masa ini, boleh aje dibeli. Okaylah, Im getting ready with my gloves now, so nak punch in and out till knockdown.

2 comments:

  1. So... dapat x brg ikut list tu? Klu x, esok leh g TTP berjemaah pula :-)

    ReplyDelete
  2. Kalau nak ikut list, mmg pokailah jawabnya

    ReplyDelete