Nuffnang Ad

Tuesday, 4 December 2012

We have to delay

We're suppose balik Adelaide this Friday but rasanya kena tangguh dulu sebab last Sunday detect Danish kena chicken pox pulak. Doktor pun suruh tangguh at least seminggu tambah pulak nak masuk Australia, walaupun rasa dah kering, tapi kesan-kesan tu masih ada lagi. Kang tak pasal-pasal dah sampai Adelaide, tak lepas dekat Imigresen Australia, kena hantar balik Malaysia semua..haru pulak. So better tunggu dah okay barulah balik. Afterall, cuti sekolah pun bermula minggu depan so tak ada masalah la.
 

8 comments:

  1. siannya danish...get well soon yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Amanda, syukurlah kena di Malaysia. If kena di Adelaide haru biru juga rasanya

      Delete
  2. hihi seronokla budak2 eh dok Msia lama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm, memang la seronok Ummi tapi rindu juga rumah kecil kami tu

      Delete
  3. danish dah sihat ke gina ? Takecare danish

    ReplyDelete
    Replies
    1. So far, Alhamdulillah Kak Atty, hes getting better

      Delete
  4. kesian danish....tp bgs naik chicken pot kecik2... parutnya blh hilang cepat sikit...

    sy naik ms umur 15thn...huhuhu...parutnya ssh sikit nk ilang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Pinky
      Dr pun cakap mcm tu jugak, jaga budang kecil lagi senang dari jaga orang dewasa

      Delete