Nuffnang Ad

Friday, 21 October 2011

Terima kasih semua....

I never thought that Ryan will dapat hadiah yang banyak bila buat birthday party di Adelaide nie. I just thought dapat datang and makan serta minggled around pun dah okay bagi pihak kami sebagai tuan rumah. Tak sangka, ada juga yang memberi hadiah yang bukan kecik-kecik pulak tu.

As usual, Danish yang excited lebih nak tolong bukakan hadiah untuk Ryan. Lagipun I tengok, Ryan macam dah diam aje, dah mengantuk sangat dah tu tapi insist nak buka hadiah jugak.

Hadiah nie Daddy Jack belikan untuk Danish sebenarnya, so taknaklah Danish rasa tak ada something untuk dia.

Muka mengantuk tapi happy sebab dapat banyak hadiah.

Berebut-rebut nak membuka hadiah

Banyak Ryan dapat mainan CARS yang paling digemarinya. Thanks to all the guests yang memahami minat Ryan.

Hadiah yang paling disukai adalah kasut CARS nie






Dah puas buka hadiah, so main sekejap sementara masih boleh berjaga lagi.


Terima kasih kepada semua tetamu yang berbesar hati memberikan Ryan bermacam-macam hadiah, dari toys, educational materials serta pakaian. Seronok kami semua dengan kehadiran para tetamu dan juga anak-anak. Semoga semuanya bergembira dan maaflah sekiranya ada kesilapan serta kekurangan di majlis itu.

1 comment:

  1. banyaknya hadiah rayyan dapat..mesti dia happy

    ReplyDelete