Nuffnang Ad

Thursday, 11 July 2013

Laundry pun jadi dating

Bila time winter ni, baju memang susah sikitlah nak kering, ada masa tu panas memang la sidai baju di backyard tapi bila angkat rasa sejuk so macam confius kejap samada baju tu dah kering tapi sejuk sebabkan angin sejuk ataupun memang tak kering.

So baju-baju yang tebal tu selalunya memang kena hantar laundry la sebab sure sidai berhari-hari pun tak kering.

Sambil menunggu kain dikeringkan, sempatlah pi minum jap cafe sebelah tu, kadang tu if malas nak beli situ, gi la lepak Hungry Jack minum kopi kejap.

 Smooth and silky, sampaikan rasa sayang pulak nak minum

Bila nak ke laundry, gold coins memang kena ada banyak, tu yang bila dapat change coins, memang terus masuk tabung khas untuk ke laundry.

Kalau dah lapar sangat sebab lama menunggu baju-baju yang banyak, sampaikan sempatlah makan Fish and Chips pulak.

Kira romantik habislah tu berdating di laundry. We all ke laundry bila the boys pergi sekolah, if bawa memang habsilah macam-macam nak dibelinya from the vending machine tu. Lagipun lama sangat menunggu so better pergi bila they all tak ada, dalam masa yang sama bolehlah berdating juga.
 

2 comments:

  1. Lamanya nak tunggu baju2 tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang lama Hilmirda, nak betul-betul kering

      Delete