Nuffnang Ad

Wednesday, 18 January 2012

Budak Bam Bam

Bila balik Malaysia, the boys selalu main dengan Ily, anak my sister Kak Nyah. Kak Milah, our maid yang tolong tgkkan Ily bila Kak Nyah pergi kerja. Pukul 7 pagi dah sampai rumah, then kejutkan the boys nak ajak tgk Disney Channel. Kalau Ibu rajin, ajak keluar pi breakfast di NZ.

Danish biasalah tak lekat di rumah, main dengan my cosuin kat depan rumah, so tinggallah Ryan aje yang main dengan Ily.

Ada masanya tengok TV sama-sama, makan pun nak sama-sama jugak

Sorang baru sampai, sorang lagi baru bangun. Tengoklah rambur Ryan tu kalau bangun tidur. After dah mandi, memang susah nak sikat, sebab tu die tak suka sikit siat rambut. Nak potong, mmg taklah.

Dua-dua muka basi, nak mandi pun nak sama-sama jugak.

2 comments:

  1. salam.
    ryan sangat macam jepun-la. comel betul :)

    ReplyDelete
  2. Salam
    Budak Jepun tak mandi aje

    ReplyDelete