Nuffnang Ad

Monday, 21 January 2013

Coachies

Okaylah, now balik semual ke Malaysia...heheheh taklah I masih di Adelaide cumanya teringat-ringat aje kenangan balik Malaysia yang lepas. Dok ingat makan and shopping ajelah kerjanya selain merindui Ayah, Ibu serta adik-adik yang lain. Balik Malaysia if dah merayap ke shopping malls, nampak aje kedai ni, terus automatic rasa nak masuk dalam.

Hahaha, pose cik kak, jangan tak pose

Lepas satu-satu dicuba

Dah puas disandang dipegang mcm ni pula. 

There is so many new collection, rambang mata dibuatnya. Tapi I sedih cos the shoes collection dah tak ada lagi di Coach ini cos dah ditarik balik penjualannya. Ingatkan balik ni, naklah tengok-tengok some flat shoes tapi dah tak ada dah. Sedih !!!!

Mak sibuk nak posing dengan handbag, si kerinting sibuk juga nak posing dengan vitamin die, aiskhhhhhh

Now this Autumn/Winter collection full of colour block. Warna-warna yang sangat terang and cerah memang menceriakan. 

Ehem..ehem hadiah birthday in advance la yer walaupun in November. 

Keychain pun nampak menarik juga the latest design tapi tunggulah, dah ada rumah sendiri baru best guna keychain ni. Ni rumah pun duduk dengan Ibu and Ayah so tak payahlah  nak berangan.

Okay, final pose !

6 comments:

  1. my mum hari tu pun beli bag coach jugak! yeayyy :) boleh jadi geng same2 dgn my mum ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha, boleh la jadi geng dengan your mum yer. Nanti boleh ajak pi beli Coach sama-sama

      Delete
  2. Replies
    1. Kat The Gradens, Mid Valley Kak Ummi

      Delete
  3. wow!!coach...suka collection coach yg baru...semua cantik2...kaler pun cantik... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alyza
      Tu la, rambang mata nak pilih yang maan satu, semuanya cantik-cantik sgt

      Delete