Nuffnang Ad

Wednesday, 2 January 2013

Madam Kwans lagi

Tak jemu-jemu makan Madan Kwan's sampai 2 kali. Dah macam ketagih pulak dibuatnya.

Kali ni nak try menu yang mana satu pulak yer? Taknak lah makan nasi bojari lagi so nak try benda yang lain pula.

Danish tak nak ikut sebab nak main dengan his cousin dirumah my inlaws so bawa Ryan ajelah.

Kali ni mencuba Nasi Ayam Hainan dan juga semangkuk Dumpling Soup. Masa order rasa tamak haloba, semua nak makan dalam suatu masa udahnya jenuh nak habiskan especially the dumplings sebab terlalu banyak and besar portionnya.

Dah jadi anak Daddy dah sekarang, dah taknak dengan Mummy. Sikit-sikit nak Daddy, mandi pun kena daddy. Ohh at least ringan sikitlah beban ni, if not rasa kelam kabut bila sorang nak itu, sorang nak ini. Phewwww!!!!

 For Ryan, he choose nak makan satay. Boleh tahan jugalah satay, taklah kering sangatt, just nice aje.


Ambience yang sangat bagus for a good restaurant tapi rasanya lagi suka yang ada di KLCC, nampak meriah sangat dengan orang ramai.
 

2 comments:

  1. Wahh dh jd manje daddy ye ryan? Oh gina wat ummi xsabar je nk blk Msia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasalah tu, kang keja-kejap nak dengan mummy juga

      Delete