Nuffnang Ad

Wednesday, 14 September 2011

Daddy Jack birthday Bash

Lepas aje sessi makan-makan di Swan, we all ada buat small celebration for Daddy Jack since his birthday jatuh on 2nd raya which is Hari Merdeka. Yes !!! Daddy Jack salah seorang anak merdeka, tahun nie dan tahun lepas tak dapat menyambutnya bersama anak-anak merdeka yang lain.

Daddy Jack tak tahu yang ada secret party untuk die. Kek pun dibeli oleh adik-adik I yang keluar ke bandar then singgah Secret Recipe untuk beli kek. Mujur kek kegemarannya ada stock. Kalau tak, tak tahu mana nak cari.

Masa buat surprise nia, kami antara pelanggan yang akhir dalam restoran nie. Ramai yang dah balik dah, dah pukul 10 lebih pun masa nie. Tu yang tak ramai orang di belakang tu.

Lampu pulak dipadamkan bukannya sebab nak suruh kami keluar, tapi dipadamkan sebab nak suruh ambik gambar, then siap pasangkan lagu Happy Birthday. Hmmm, mujur tak ramai orang, kalau ramai, sure Daddy Jack mengelabah giler, and malu.

What a birthday bash for you, Daddy Jack. Tahun nie, dapat juga kita celebrate bersama-sama di Malaysia.

Tak sempat potong kek pun, so acara potong kek disambung di rumah ajelah sebab restorannya dah nak tutup pun. Even the tukng masak pun dah pegang helmet menunggu waktu aje nak balik.

2 comments:

  1. happy bday daddy jack :) me lewat 6 hari dr merdeka..ehhehe

    ReplyDelete