Nuffnang Ad

Thursday, 24 November 2011

Sekali lagi..masuk kali keempat

Heheheheh, I will be back in KL today. Flight pukul 230 petang waktu Adelaide and dijangka tiba di KLIA pukul 740 petang waktu Malaysia. I balik satu keluarga, but after a few weeks, Daddy Jack seorang sahaja akan balik Adelaide and me and the boys akan lepak KL sampai hujung Jan 2012 sebab cuti sekolah. Dari lepak Adelaide, baik lepak KL lama-lama so ada banyak aktiviti yang boleh dilakukan. Lagipun I bawa lari the boys agar Daddy Jack boleh siapkan kerja die sementara boleh nie. Not to say ada anak tu satu gangguan, bukan..Daddy Jack tak bermaksud mcm tu. Sekarang nie musim Spring/ Summer so siang tu agak panjang, pukul 8 malam pun masih cerah lagi, and Daddy Jack boleh stay lama sikit buat kerja di Uni. Lagipun, tahun dpan adalah tahun yang paling genting buat Daddy Jack nak siapkan his writing. Ni pun katanya, timeline dah lari sebab hari tu ke Beijing and Melbourne untuk conference. Balik KL nanti pun kena pi conference kat Chiangmai. So, lepas nie no more conference, nak concerntrate on writing pulak.

2 comments:

  1. selamat pulang ke malaysia gina..mesti ryan & danish happy

    ReplyDelete
  2. ooo..then boleh lah meet up..

    ReplyDelete